Fill in the blanks with suitable form of be, do and have

Fill in the blanks with suitable form of be, do and have-

Here is the most asked Fill in the blanks with suitable form of be, do and have in Exam of any english in school or colleges if want to full score on english Grammar then you must need to practice all the fill in the blanks-

Fill in the blanks

1. This lesson………taught in the class yesterday.

Ans:- was

2. Why……you not learn your lesson well?

Ans:- did

3. You……..spoiling your future these days.

Ans:- are

4. The meeting……..held yesterday.

Ans:- was

5. Ram Babu with his friends……….arrested yes terday.

Ans:- was

6. He told me her name after she……..left.

Ans:- had

7. The treasure……….hidden in the forest.

Ans:- was

8. They…….tried hard to achieve their target.

Ans:- had

9. He……not come till today.

Ans:- Has

10………you want to buy this car?

Ans:- Do

11. Don’t disturb me, I……reading.

Ans:- am

12. We…….had our dinner by the time he came.

Ans:- have

13. The guest…….gone away before the lunch packets arrived.

Ans:- had

14. I……..recognised her before she told her name.

Ans:- had

15. The patient……..drunk the wrong medicine.

Ans:- has

 

See also  100+ Tree Names In Hindi-English- पेड़ों के नाम हिन्दी और इंग्लिश

Leave a Comment